Pre-loader

 

Kontakt angående varer som selges og leveres av BeHealthy.no:

Når du kontakter BeHealthy.no via e-post, lagres din e-post henvendelse og kontaktinformasjon hos oss. Dette er nødvendig for å kunne gjennomføre din henvendelse og for å kunne kontakte deg hvis det skulle være behov for oppfølgning. For mer informasjon, se vår personvernerklæring.

Kundeservice:

  • Telefon 41 26 49 64
  • Åpningstider på telefon er mandag - fredag 08:00 til 16:00
  • Kontaktskjema for å kontakte oss via e-post ligger ved siden.
  • Mail: info@behealthy.no

BeHealthy.no driftes og eies av Tokay AS.

Hvem er Tokay AS?

Tokay AS er et firma som holder til på Lierstranda i nærheten av Drammen. Etablert i 2009. Vi er tre ansatte med over 20 års erfaring fra helsekostbransjen.

Produktene vi markedsfører på det Norske markedet er innenfor kategoriene helsekost primært og hudpleie sekundært. I 2021 lanserte vi også varemerket DogNikita som er fôrtilskudd utviklet for alle typer hunder. Vår nettbutikk er www.behealthy.no Kjente merkevarer – Kvalitetsprodukter.

Noen av de varemerkene vi distribuerer på det norske markedet er:

Bio Life 

Vi skal tilbake til 1989. Da ble de første Bio Life produktene lansert på det norske markedet. Et av de var Bio Life Bio-dophilus innenfor kategorien melkesyrebakterier. Dette ble raskt en bestselger, og holder fortsatt samme status den dag i dag, selv nå med et bredt produktsortiment innenfor varemerket. Bio Life er utviklet som inspirasjon for den aktive og nærings-bevisste, basert på naturlige råvarer som kroppen gjenkjenner, dermed godt opptak!

Marcus Rohrer Spirulina® 

En naturlig kilde til vitaminer (A, K, B12), mineraler (jern, mangan) og aminosyrer. 100% naturlig spirulina av høy kvalitet, fra Hawaii.

Supravit® Melatonina 

Et kombinasjonsprodukt for søvn, humør og mentalt velvære. Inneholder melatonin, L-tryptofan og vitamin B6. Melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden. Finnes både i tabletter og flytende.

Vita Biosa 

Kortreist mat! Produksjonen av Vita Biosa foregår på Skarnes, i Sør-Odal. Sunn drikk med økologiske urter. Fermentert drikk for magen, med melkesyrebakterier. Naturlig innhold av Vitamin K2. Økologisk!

Perozin Muskelsalve 

Er sammensatt for å lindre smerter ved hjelp av kryoterapi (kuldebehandling). Produktet er CE- registrert som medisinsk utstyr (klasse 1). Perozin muskelsalve brukes ved muskel- og/eller leddsmerter.

DogNikita

Fôrtilskudd utviklet for alle typer hunder – store og små. www.dognikita.no 

Ha en god dag, og ta gjerne kontakt for en prat.

 

Legg igjen en beskjed

Vi svarer gjerne på spørsmål du måtte ha. Bare send oss en melding i skjemaet nedenfor så vil vi komme tilbake til deg med et svar.

Vi i Be Healthy ønsker å gi deg en unik handelsopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Ved å trykke "Det er greit" godkjenner du bruken av cookies og pixels.

Jeg vil vite mer
Pre-loader