Pre-loader
Hva er Spirulina?

Spirulina alge fra Hawaii

Hva er Spirulina?

Spirulina er det botaniske navnet på en blågrønn alge som er knapt en halv millimeter lang, og den er en av de eldste livsformene på jorden.

Hvorfor er algen blågrønn?

Spirulina inneholder mye klorofyll, det grønne fargestoffet plantene bruker til å omdanne sollys til kjemisk energi gjennom fotosyntesen. Et av de viktigste stoffene i spirulina er fykocyanin, et blått fargestoff som ikke finnes noen andre planter. Fykocyanin er en antioksidant.

Hva er Spirulina godt for:

Spirulina er en komplett næringskilde fra naturen, og inneholder mer enn 96 stoffer; vitaminer, mineraler, aminosyrer og en rekke andre næringsstoffer. Marcus Rohrer Spirulina® kan bidra mye for din helse og vitalitet, og er 100% naturlig.

Hvorfor Spirulina fra Marcus Rohrer?

Marcus Rohrer er et av verdens ledende varemerker innen spirulinaprodukter. Algen er dyrket på Hawaii under optimale sol- og næringsforhold. Marcus Rohrer Spirulina™ er dyrket i et optimalt vekstmiljø, fritt for miljøgifter, i rent og klart vann som er en blanding av mineralrikt vann fra havdypet og det reneste kildevann.

Hvorfor er Hawaii en ideell lokasjon for produksjon av Spirulina?

 

Hawaii er en ideell bioklimatisk sone, fri for forurensning. Oppdrift og havbris holder luften ren, og sola skinner hele året. Konstant vanntemperatur: 30-35ºc

Uovertruffen kvalitet!

Vannkvaliteten inspiseres daglig, og analyser av vann og alger utføres i høyteknologisk laboratorium. Marcus Rohrer Spirulina® tørkes ved hjelp av en patentert tørkeprosess, "Ocean chill™", hvor algen tørkes ved lav temperatur uten oksygen. Prosessen tar ar kun 5 minutter, og algene kan betegnes som "Raw Food".

 Miron®emballasje!

Spirulinatablettene pakkes i Miron®emballasje. Næringsstoffene i spirulina er sensitive for dagslys, og det er viktig å beskytte algene. Marcus Rohrer Spirulina™ er den eneste spirulina på markedet som pakkes i Miron® glass/-folie for å motvirke at kvaliteten forringes under lagring. Samt bevare produktets ferskhet lenger.

Er produktene veganske?

Ja.

For et godt immunsystem og raskere rekonvalesens etter sykdom!

Antioksidanter er viktig for immunsystemet fordi de begrenser skader på cellene fra frie radikaler. Spirulina er rik på antioksidanter som vitamin A (betakaroten), vitamin E, selen, superoxide dismutase (SOD) og fykocyanin.

Ved sport og aktivitet – Gir mer energi!

Regelmessig trening er bra både for fysisk og psykisk helse. Samtidig kan trening også være en stor påkjenning for kroppen, og det er derfor viktig med påfyll av gode næringsstoffer, også med tanke på å forkorte restitusjonstiden. Spirulina er rik på antioksidanter, vitaminer og mineraler, samt at Spirulina består av 60% protein og inneholder alle de 8 essensielle og 9 øvrige aminosyrer. For at musklene skal fungere optimalt trenger kroppen proteiner.

For sunn hud, friskt hår og sterke negler!

Spirulina er rik på vitamin A (betakaroten) - en antioksidant som er viktig for en ung og sunn hud. Vitamin A motvirker aldring av huden. I tillegg inneholder spirulina et høyt innhold av den flerumettede fettsyren gammalinolensyre (GLA) som er bra for hudens elastisitet.

Hårtap, tørt, flisete hår?

Jernmangel kan føre til hårtap og spirulina er en god kilde til lettopptakelig jern, samt vitamin B-komplekset, vitamin E og Sink som styrker håret og neglene. Den essensielle fettsyren GLA er bra for å forhindre tørt og fliste hår.

Hva er den ideelle daglig dosen av Marcus Rohrer Spirulina?

Vår anbefaling er 6-10 tabletter daglig med drikke (eller 1,8 til 3 gram pulver eller 1 til 2 ts). Dosen kan variere fra person til person og behov. Noen trenger 3 - 6 tabletter om dagen, mens andre trenger 10 tabletter. Generelt når en person driver mye sport eller jobber under press, kan de kan ta en høyere dose av spirulina.

Når man begynner med spirulina for første gang, kan det være smart å starte med lav dose. Alger kan gi symptomer på utrensing (hodepine, kvalme, løs mage, luft i magen etc.). Dette er ufarlig og forbigående, men ubehagelig. Gå da ned på dose og trapp opp gradvis. Husk å drikke rikelig med rent vann.

Tips:

Gi huden nye glød med Spirulina ansiktsmaske

For normal, fet -og uren hud.

For å lage en Spirulina-maske, anbefaler vi knusing to Spirulina-tabletter (eller ½ ts Spirulina pulver), og bland pulveret med yoghurt. Rens huden, påfør masken. Masken renser, roer ned huden og gir næring. La den virke i 15 min før du skyller av med lunkent vann.

Kjøp produktene her.

Vi i Be Healthy ønsker å gi deg en unik handelsopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Ved å trykke "Det er greit" godkjenner du bruken av cookies og pixels.

Jeg vil vite mer
Pre-loader