Hvorfor gi fôrtilskudd til hunden?

DogNikita - Fôrtilskudd utviklet for alle typer hunder

Noen ganger kan hunder ha ulike utfordringer, eller de kan være disponert for å utvikle problemer ettersom de blir eldre.

Å ta vare på våre firbente venner har høy prioritet. Hunden er jo tross alt et familiemedlem, og dens ve og vel er selvfølgelig viktig. Logrer hunden, betyr det ofte at den er glad, leken og aktiv. Men hvordan kan vi se om det er noe som plager den?

Det er ikke så lett for hunden å si fra om at noe er galt. Derfor er det viktig at vi som hundeeiere kan se om hunden har det bra eller ikke. Heldigvis er vi mennesker gode til det.

Ved å gi din gode, firbente venn DogNikita fôrtilskudd gir du hunden et godt utgangspunkt for å være aktiv og glad.

Tilskuddene kan bidra til:

Blank pels, sunn hud og myke poter
Velfungerende ledd og muskulatur
En mage i balanse
m
m

Om DogNikita

Vi skal tilbake til 2010 – da ble varemerket DogNikita lansert. I 2021 ble varemerket relansert med nytt design. Samme produkter av samme kvalitet og innhold

Odd Arne Wilhelmsen i Aries Helseprodukter, fikk idéen til produktet DogNikita Selolje da han prøvde å gi sin sjæfertispe Nikita samme type selolje som ble solgt som kosttilskudd for mennesker. Hun var ikke begeistret for smaken – så han fikk leverandøren til å lage en liten batch med selolje som var helt fri for smakstilsetninger. Den falt i smak hos hunden hans. Slik ble produktet DogNikita Selolje -og varemerket til.

DogNikita Selolje har med årene blitt et populært produkt blant hundeeiere og mange bruker det som et daglig tilskudd til sine hunder. Dette skapte grobunn for flere produkter som blant annet DogNikita Omega 3, DogNikita Joint & Hip Care og DogNikita Melkesyrebakterier.

DogNikita er fôrtilskudd utviklet for alle typer hunder – store og små. Produktene er av høy kvalitet og passer for eldre hunder, samt hardt arbeidende og aktive hunder.

Kjøp produktene her: