Med Supravit Melatonina sover May Tonje dobbelt så lenge

May Tonje Nielsen Våga (40 år) har alltid slitt med å finne roen på kvelden. Så prøvde hun Supravit Melatonina. Nå sover hun dobbelt så lenge som før.

– Jeg har alltid hatt problemer med å finne roen om kvelden, og som nakkeoperert sliter jeg også med kroniske smerter som forstyrrer søvnen. Jeg kunne ligge våken i timevis før jeg sovnet, og så våknet jeg igjen klokken fem om morgenen – uansett hvor sent jeg sovnet, forteller May Tonje.

Dette medførte selvsagt en enorm følelse av tretthet, lite energi og dårlig humør. 

– Jeg prøvde alle triksene i boka for å sove bedre, men ingenting hjalp. I forbindelse med et arrangement, møtte jeg tilfeldigvis en representant fra leverandøren, som gav meg informasjon om produktet. Noe som gjorde at jeg forsøkte. Heldigvis. Det ble en ny verden for meg, sier May Tonje begeistret.

Hvordan har Supravit Melatonina hjulpet deg?

– Den første kvelden tok jeg en pille 30 minutter før leggetid, og roen senket seg i kroppen med en gang jeg la hodet på puta! Jeg sovnet raskt og sov hele natten gjennom, til tross for at jeg har en snorkende mann ved siden av meg, ler May Tonje hjertelig.

Hun formelig bobler av entusiasme og nyvunnet energi. Endelig sover hun godt. May Tonje har nå brukt Supravit Melatonina i et år.

– Jeg har fått et nytt liv. Nå har jeg en mye bedre døgnrytme. Jeg kan legge meg klokken ti på kvelden og sovne med en gang. Jeg står fortsatt opp ganske tidlig, men nå er jeg uthvilt når klokken er fem, og føler at jeg har fått den søvnen jeg trenger. Jeg føler heller ingen hangover dagen etter, sier hun.

Vil du anbefale andre å prøve Supravit Melatonina?

– Jeg tror mange kan ha god nytte av dette produktet. Har du problemer med søvn, så gi Supravit Melatonina et forsøk. Jeg kan tenke meg at det fungerer godt for personer som jobber skift og som stadig må endre døgnrytme. Eller om du er som meg, og er mye på reisefot, men har problemer med å finne roen om natten. Tidligere fikk jeg ikke sove når jeg var på hotell. Nå er det ikke noe problem lenger, avslutter den blide 40-åringen.

 

FAKTA

Hva er Melatonin?

Melatonin er et søvnhormon. Det dannes i hjernen av serotonin og skilles ut av epifysen. Utskillelsen skjer når det er mørkt, og når lys treffer øynene brytes det sirkulerende melatoninet ned. Produksjonen og utskillelsen av hormonet stanser altså i lys.

Hva er Melatonin godt for?

Melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden. Den gunstige virkningen oppnås ved å innta 1 mg melatonin ved leggetid.

Melatonin bidrar også til å lindre den subjektive opplevelsen av jetlag, ved inntak av minst 0,5 mg ved leggetid den første reisedagen, og deretter noen dager etter ankomst til reisemålet. 

SUPRAVIT MELATONINA

I tillegg til melatonin er SUPRAVIT® MELATONINA tilsatt B6-vitamin og aminosyren tryptofan. Vitamin B6 bidrar bl.a. til nervesystemets normale funksjon.

Tryptofan omdannes til serotonin via 5-HTP eller 5-hydroxytryptamine. Tryptofan er derfor et forstadium til serotonin.

Tips til god søvn: 

- Mørkt rom
- Sovemaske
- Ørepropper
- Kjøligere rom
- Rutiner, samme leggetid hver dag (også i feriene)
- Unngå bruk av skjerm om kvelden
- Unngå stimulerende stoffer, som koffein, om kvelden
- Drikk urtete med kamille, humle, lavendel eller andre beroligende urter
- Unngå å trene hardt rett før leggetid
- Magnesium er muskelavslappende

 

KJØP SUPRAVIT® MELATONINA TABLETTER

 

KJØP SUPRAVIT® MELATONINA FLYTENDE