Vita Biosa har fått nytt utseende og navn!
Postet av BEHEALTHY - HELSE & SKJØNNHET
Biosa Norge bytter navn til: NORDQUIST FERMENT Fortsatt de samme gode, fermenterte produktene, laget av samme familie! Etter flere år med juridiske kamper om å holde på "Biosa"- navnet har de nå valgt å legge all energi i å videreutvikle og lage nye produkter med de samme gode melkesyrebakteriene under familienavnet, Nordquist! Biosa Norge har vært en familiebedrift i veldig mange år. Historien starter helt tilbake til 90- tallet, da Helge Nordquist var konvensjonell bonde og ønsket å gi jorda hjemme på gården mer liv. Han begynte å lese seg opp på bakterier og la om gården til økologisk drift. Han...
Vita Biosa har fått nytt utseende og navn!
Postet av BEHEALTHY - HELSE & SKJØNNHET
Samarbeid med Sara Chacko!
Postet av BEHEALTHY - HELSE & SKJØNNHET
Lær mer om Marcus Rohrer Spirulina og Ferment med Sara Chacko! Forfatter, foredragsholder og veileder Sara Chacko er kjent som en av de fremste innen helse, kosthold, urtemedisin og superfood i Skandinavia. En kompetanse hun har opparbeidet i løpet av de 25 årene hun har jobbet innenfor sitt felt. I tillegg til å skrive bøker og holde kurs jobber Sara med å utvikle oppskrifter og hun gir også konsultasjoner innen helse, kosthold og plantemedisin. Her har du noen oppskrifter du kanskje vil teste? Rosa Lemonade med Ferment: Lag en sterk te, koffeinfri urtete, med for eksempel hibiskus. Når teen har trukket lenge...
Samarbeid med Sara Chacko!
Postet av BEHEALTHY - HELSE & SKJØNNHET
Slik bruker du Marcus Rohrer spirulinapulver i herlige oppskrifter
Postet av BEHEALTHY - HELSE & SKJØNNHET
Marcus Rohrer spirulinapulver kan brukes i mange ulike oppskrifter. Her gir vi deg noen tips.
Slik bruker du Marcus Rohrer spirulinapulver i herlige oppskrifter
Postet av BEHEALTHY - HELSE & SKJØNNHET